sleutel op de deur
De meewerkende zaakvoerder Geert Beullekens kan terugblikken op een uitgebreide referentielijst van nieuwbouw en verbouwingen. Om u van onze kwaliteit te overtuigen nodigen we u graag uit op één van onze werven of in één van de gerealiseerde woningen. 2003 Cordemans François Groeneweg 216 Overijse. 2003 Huart Stockx Solveldweg 3 Attenrode Wever. 2003 Temmerman Hasseltsebaan 119 Deurne Diest. 2003 Boyen Overhemstraat 9 Hoegaarden. 2003 Gasia Hoste Groeneweg 117 Leuven. 2004 Huart Torenstraat 12 Attenrode Wever. 2004 De Becker Jacqmain Steenken 4 Boutersem. 2004 Van Dessel Schrieksebaan 2 Tremelo. 2004 Collin Hendrickx Hoelenbergstraat 1 Meldert Hoegaarden.
Huis verkopen zonder makelaar? Direct geld, Bel de huisopkoper.
De snelste weg naar de verkoop van uw woning al 15 jaar lang. Huis verkopen zonder makelaar de huisopkoper koopt uw huis. Contacteer ons voor meer informatie over de vlotte verkoop van huizen zonder makelaar of immokantoor, of voor een gratis afspraak.
Aanbouw serre.
Een aanbouw serre kan zeker heel nuttig zijn in geval u denkt aan het verwarmen van uw serre, waarbij u mogelijks de centrale verwarming van de woning kunt doortrekken tot in uw aanbouw serre. ACD-Serres Sitemap Aanbouw serre. Kweekserres, tuinkamers en prilen.
advies brandbeveiliging
Prefab uitbouw. In 5 dagen een aanbouw PREFAST.
Prefab aanbouw Lelystad. Uw woonkamer uitbouwen, een ruimere keuken of een speelkamer voor de kinderen. Een uitbouw is een enorme aanwinst voor uw huis en uw leefcomfort. Uitbouwen in 5 dagen. PREFAST maakt het mogelijk om een uitbouw te realiseren binnen 5 dagen.
poolhouses
PZ Grens Essen-Kalmthout-Wuustwezel.
Vandaag is een houten woning in aanbouw volledig in vlammen opgegaan in de Nolsebaan te Essen. De buurman zag omstreeks 19.00 u. de vlammen uit het dak komen en belde de hulpdiensten. De brandweer van Essen was snel ter plaatse maar de houten woning brandde volledig uit. De brandweer kon nog twee gasflessen uit de vuurzee halen. Eén was al ontploft, de tweede kon mijn tijdig weghalen. De brandweer van Kalmthout werd in versterking gevraagd. Eerst werd er gevreesd dat de brand zou overslagen op de woning links van het brandende huis.
veranda antwerpen
Serre, aanbouw of uitbouw creren met Meerwoonruimte.
Vanaf 1 november 2014 wordt het mogelijk om een mantelzorgwoning vergunningsvrij te plaatsen. Deze mantelzorgwoning kan als een aanbouw / uitbouw worden geplaatst aan de achterkant tot 4 meter diep van uw woning of zelfs geheel vrijstaand in uw achtertuin.
ben woning bouwen
Aanbouw vrijstaande woning Holsbeek Bouwonderneming Notermans.
Aanbouw vrijstaande woning Holsbeek. De bouwheren van deze vrijstaande woning in Holsbeek bleven gedurende de grote verbouwingswerken in hun huis wonen. Een kraan over het huis was de beste oplossing voor het aan en afvoeren van werkmateriaal, omdat het huis op een vrij steile helling staat.
modern  huis bouwen
Aanbouw huis door een allround vakman van Uw Rechterhand. Beste prijskwaliteitgarantie.
Home aanbouw huis. Uw aanbouw laten maken. door klusbedrijf Youri Vandewalle van Uw Rechterhand biedt u de volgende voordelen.: Uw regionaal allround klusbedrijf met nationale garantie! Beste prijs/kwaliteit voor alle grote en kleine klussen. Uniek: U hoeft slechts 1 afspraak te maken voor de gehele klus.
Aanbouw en bijbouw Renoffice.
Lees meer over ons. Aanbouw van een keuken en berging Oostakker. Bouwen van een nieuw bijgebouw Deerlijk. Aanbouw van een keuken en badkamer Meulebeke. Volledige renovatie van een halfopen bebouwing Zelzate. Bekijk meer realisaties. Vraag vrijblijvend meer info om jouw huis te renoveren!
buitenkeuken Aanbouw.
Uitbouw woning Uw woning uitbouwen voor een betaalbare prijs? Dit kan bij Bouwbedrijf Kuiper!
de aan of uitbouw wordt gebouwd aan een bestaande woning of een bestaand woongebouw. de aan of uitbouw moet op de grond staan u mag dus geen bouwvergunningsvrije aanbouw bovenop een al bestaande aanbouw bouwen. de aan of uitbouw mag slechts uit één bouwlaag bestaan. de aan of uitbouw moet strekken tot vergroting van het woongenot. Met woongenot wordt bedoeld dat het gebruik van de aan of uitbouw gerelateerd moet zijn aan het wonen. Het aanbouwen van bijvoorbeeld een winkelruimte aan uw huis valt hier niet onder.
Puzzelwoordenboek Open aanbouw aan huis.
Eén puzzelwoord gevonden voor Open aanbouw aan huis. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoorden geen hulp kan bieden?
Advertenties