architect tilburg
Architect Tilburg? Avetek Bouwkundig Tekenbureau.
Op deze manier kunnen wij als architect in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk en omgeving voor u aan de slag en bent u verzekerd van een tot op de millimeter kloppende tekening. Als architect in Tilburg kunnen wij voor u de meest uiteenlopende tekeningen op papier zetten.
Architectenbureau in Tilburg: Storimans Wijffels Architecten.
Op gelijkwaardige basis werkt Storimans Wijffels Architecten BV samen met DDS Partners en ASSAR Architects, bureaus uit Brussel, als architect aan de uitwerking van dit plan. Het betreft een nieuwe gevangenis met een capaciteit voor 300 gedetineerden 12 plaatsen beperkte detentie en alle daarbij behorende functies. Dit zijn onder andere een entreegebouw, de portier, het bezoekcentrum, een centraal post, de intake voor gedetineerden, de arbeid polyvalent complex, de keuken, sportfaciliteiten, administratie, geneeskundige dienst, sociale begeleiding, onderwijs, remise en nog enkele specifieke functies. De Rechtbank is in het entreegebouw opgenomen samen met een nachtverblijf voor het personeel.Dit bouwdeel staat los van het complex. Het complex is ontworpen op basis van korte, heldere en overzichtelijke looplijnen, waarbij het programma in heldere clusters is vertaald. Het complex wordt naar verwachting januari 2014 opgeleverd. In voorbereiding: Gezondheidscentrum Ginneken te Breda. De nieuwbouw voor gezondheidscentrum Ginneken te Breda krijgt een oppervlakte van ca. Opdracht verbouwing/nieuwbouw Theresia lyceum te Tilburg.
PANplus architectuur home.
5 februari 2015 Sinds januari is het gerenoveerde Van Gend%Loos kantoor in gebruik genomen door de eerste gebruikers. Omroep Tilburg heeft. 2 februari 2015 PANplus architectuur is door de eerste ronde voor de selectie nul-op-de-meter renovatie van Mitros. Van de in totaal 33 inzending is het consortium. 1 januari 2015 PANplus wenst iedereen het allerbeste voor 2015! studie hofwoningen 50plussers. 24 november 2014 Een studie die PAN architectuur verricht naar de mogelijkheden van het collectief kleinschalig samenwonen voor 50plussers. 24 oktober 2014 Tijdens de DDW2014 hield PANplus architectuur een lezing over de rol van architect als teamspeler.
Harchitecten Tilburg Architect in Tilburg.
Architect Tilburg Timmermans ArchitectenTimmermans Architecten.
Timmermans Architecten is opgericht door Architect Tjeerd Timmermans. Het bedrijf is gevestigd te Tilburg. Timmermans Architecten richt zich op woningcorporaties, zorg, gemeenten en particulieren. Bij Timmermans Architecten kan het hele traject ondergebracht worden. Vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering, bestaande uit; ontwerp, technische tekeningen, aanbestedingen, werktekeningen, bouwbegeleiding en oplevering.
JCA Jan Couwenberg Architectuur.
Baudoin Van Alphen architecten architect Tilburg, architecten Tilburg, architectenbureau Tilburg.
Een veelzijdig architect uit de regio Tilburg die exclusieve villas verbouwt, interieurs ontwerpt, herbestemming en restauratiekennis in huis heeft en duurzaam en eigentijds bouwt. Baudoin van Alphen Bergers is een ervaren, vakkundig architect uit de regio Tilburg, al sinds 1982.
Baudoin Van Alphen architecten architect Tilburg, architecten Tilburg, architectenbureau Tilburg.
Bent u op zoek naar een architect in Tilburg? Baudoin van Alphen is een architectenbureau dat zich onderscheidt met specialisaties in architectuur, interieur én restauratie. Een veelzijdig architect uit de regio Tilburg die villas verbouwt, interieurs ontwerpt, herbestemming en restauratiekennis in huis heeft en duurzaam en eigentijds bouwt.
Doreth Eijkens Interieur Architect Tilburg.
Boogers en van de Ven architecten Tilburg.
Advertenties