architecten antwerpen
Architecten Antwerpen goudengids.be. 
2736 resultaten voor architecten Antwerpen. Hospitaalplein 25 2018 Antwerpen. Hospitaalplein 25 2018 Antwerpen. ZUIDERVELODROOM 104/101 2018 ANTWERPEN. Noorderlaan 121 2030 Antwerpen. 5 Kris Rymenants Architectenbureau. Esmoreitlaan 1/14 2050 Antwerpen. Willem Klooslaan 1 2050 Antwerpen. Venezuelastraat 2/Bus 181 2030 Antwerpen. Steenstraat 70 2180 Ekeren Antwerpen. 9 PLAN-X PROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU. Steenstraat 70 2180 Ekeren Antwerpen. Steenstraat 70 2180 Ekeren Antwerpen. Steenstraat 70 2180 Ekeren Antwerpen. Boek Hier
Dieet webshop antwerpen
architecten ontwerpers met zicht op zee. 
t 03 248 02 05.
trouwringen antwerp
info BOVENBOUW. 
Collaborating with Bovenbouw since 2012 2012-2008 projectarchitect noAarchitecten Brussels 2008-2007 collaborator of Christian Kieckens Brussels 2008 Master of Advanced Studies in Architecture at the ETH Zürich CH 2007 Master of Science in Architectural sciences Artesis Plantijn University College Antwerp 20062005 internship at Driessen-Meersman-Thomaes architecten Antwerp. senior architect senior architect. Medewerker bij Bovenbouw sinds 2013 2013. 2005 Medewerker bij Planners multiprofessionele architectenvennootschap voor landschap stedenbouw. en architectuur Antwerpen 20082005 Medewerker bij Gert Somers ingenieur-architect 20052004 Stage bij Jo Crepain Antwerpen 2004 Burgerlijk ingenieur-architect aan de VUB Brussel.
antwerp
ZICHT architecten. 
realisatie in uitvoering 2012. Militair Hospitaal Antwerpen B. opdrachtgever AG SOB Gent. Pol De Vischstraat Gent B. realisatie gefaseerd sinds 2009. VERBOUWING STADSWONING EN KOETSHUIS. realisatie in uitvoering 2011-2012. Korte Van Sterbeeckstraat Antwerpen B. opdrachtgever VMSW SHM Volkwelzijn. opdrachtgever gemeente Bergen op Zoom NL. Pastoor Joorenplein Bergen op Zoom NL. opdrachtgever VMSW SHM Antwerpen XL07. wedstrijd november 2007 Laureaat 2e prijs.
luxe Luchthavenvervoer Antwerpen
cuypers Q. 
NIEUWBOUW GEMENGD GEBOUW MET WONINGEN SPORTUITRUSTING CRECHE EN PARKING. STEDELIJK ONDERWIJS NIEUWBOUW SCHOOL TIP TOP. VERBOUWEN EN INRICHTEN APPARTEMENT. RENOVATIEPROJECT STEDELIJK LYCEUM OFFERANDE. CADIX D2 INDIANATIE WOONPROJECT JAIPAL OP HET EILANDJE.
Global taxi antwerpen
FREDERIC VANDONINCK WOUTER WILLEMS ARCHITECTEN. 
FVWW Frederic Vandoninck Wouter Willems Architecten in Antwerpen.
antwerp villabouw
architectenburo bart coenen te antwerpen // architect van moderne woningen. 
Tijdens deze werken zijn we nu tijdelijk verhuisd naar Plantin en Moretuslei 220 te 2018 Antwerpen.
antwerpen uit
32 3 226 37 32 info@architectenatelier.be. Restauratie Albert 1-monument bouwen en inrichten van het bezoekerscentrum sportschietstand en buitenaanleg. In samenwerking met Architectenbureau Rob Geys bvba. Restauratie en renovatie van aquarium Zoo Antwerpen. bouwen van een sportschietstand. verbouwing en renovatie van een rijwoning. Nieuwbouw met 7 appartementen en renovatie magazijn. Reconstructie neoklassie tempeltje in park Den Brandt. Restauratie renovatie en herbestemming van oude boerderij tot woning appartement studentenhuisvesting en kantoor. Nieuwbouw brandweerkazerne met Rode Kruispost en buitenaanleg met o.a. Renovatie en herinrichting kantoren opleidingslokalen magazijn en shop. De verbouwing en renovatie van een kleuterschool buitenaanleg in opdracht van de Stad Antwerpen. Bouw en uitbreiding nieuwe kringwinkel sociale diensten.
biertafels antwerp
Home Veelaert Architecten / Antwerpen. 
Profiel Veelaert Architecten is een ervaren en gedreven Antwerps collectief. Het buro is ontstaan uit de architectuurpraktijk van Jan Veelaert en geëvolueerd tot een hecht en enthousiast team van architecten specialisten en medewerkers met een intense interesse voor kwalitatieve hedendaagse architectuur en met bijzondere aandacht voor het juiste detail. Met 30 jaar professionele ervaring kan Veelaert Architecten een uitgebreide en gevarieerde portfolio voorleggen. Zowel op het vlak van nieuwbouw als renovatie heeft het bureau huisvestingsprojecten welzijn-zorgcentra kantoren en bedrijfsgebouwen op zijn palmares in en rond Antwerpen. Visie Veelaert Architecten tracht te inspireren en perspectieven te openen. Wisselwerking en kruisbestuiving vormen de kern van een vernieuwende architectuur. Wij streven naar een open en heldere communicatie met onze klanten en bouwpartners. Wij houden rekening met de wensen de planning en de economische betrachting van de opdrachtgever. Elk nieuw ontwerp is steeds het resultaat van een kritisch en doorgedreven zoektocht naar het ideale antwoord op de gestelde randvoorwaarden en zijn omgeving. Beeldbepalende elementen zoals verhoudingen massiviteit materialisatie textuur en subtiel kleurgebruik zorgen voor de nodige emotionaliteit de menselijke schaal de integratie en de herkenbaarheid. Uitgepuurde details zijn een noodzaak voor een kwalitatief duurzaam ontwerp. Strategie en organisatie Veelaert Architecten heeft een ruime ervaring in het orkestreren van het volledige bouwproces hanteert een no nonsens aanpak en streeft kwaliteit stiptheid en efficiëntie na. Om een optimale samenwerking te bekomen tussen al de medewerkers werd een draaiboek samengesteld waarin zowel de structuur en de organisatie van het kantoor maar ook het ontwerp en bouwproces nauwkeurig in vermeld staat. Om gelijke tred te houden met de aanhoudende vooruitgang scholen we ons permanent bij. Ons team bestaat uit specialisten in diverse vakgebieden teneinde onze klanten steeds het beste professionele advies en de meest innovatieve ontwerpoplossingen aan te reiken.
tuinmeubelen antwerpen
Home. 
Architecten Bureau gezocht Architect Frank Gruwez kan iedere gewenste specifieke stijl die u wenst voor uw huis vertalen naar een concreet ontwerp.
maisonnette de jeux antwerpen
Advertenties